Schedule


Holiday Schedule

Sundays
2:30-3:30 pm          Gracie Jiu-Jitsu (6-9 yrs)                          Chris or Mike Onzuka                 1 hour
3:30-4:30 pm          Gracie Jiu-Jitsu (9-14 yrs)                        Chris or Mike Onzuka                 1 hour
4:45-6:15 pm          O2 Rhino Wrestling                                 Cedric Yogi                                1.5 hours

Mondays
10:00am – Noon     Gracie Jiu-Jitsu (held at Oahu TKD)          Robert Moss                                2 hours
5:30-6:30 pm          Gracie Jiu-Jitsu (9-14 yrs)                        Grant Arakawa                             1 hour
6:45-8:45 pm          Gracie Jiu-Jitsu                                         Grant Arakawa                            2 hours
8:00-9:30 pm          Kali-Escrima                                             Erwin Legaspi                              1.5 hours

Tuesdays
6:30-8:00 pm          Kickboxing                                               PJ Dean or Chris Slavens             1.5 hours
8:00-10:00 pm        Gracie Jiu-Jitsu                                        Chris and Mike Onzuka                 2  hours

Wednesdays
10:00am – Noon     Gracie Jiu-Jitsu (held at Oahu TKD)          Robert Moss                                2 hours
5:00-6:30 pm          O2 Rhino Wrestling                                 Cedric Yogi                                 1.5 hours
6:30-8:00 pm          Kickboxing                                               PJ Dean or Chris Slavens            1.5 hours
8:00-10:00 pm        Gracie Jiu-Jitsu                                         Chris Onzuka                              2  hours

Thursdays
5:00-6:30 pm          O2 Rhino Wrestling                                  Cedric Yogi                                 1.5 hours
6:30-8:00 pm          Kickboxing                                                PJ Dean or Chris Slavens            1.5 hours
8:00-10:00 pm        Gracie Jiu-Jitsu                                         Mike Onzuka                               2  hours

Fridays
10:00am – Noon     Gracie Jiu-Jitsu (held at Oahu TKD)          Robert Moss                                2 hours
5:30-6:30 pm          Gracie Jiu-Jitsu (9-14 yrs)                        Grant Arakawa                            1 hour
6:45-8:45 pm          Gracie Jiu-Jitsu                                        Grant Arakawa                            2 hours

Saturdays
7:00am-8:30            O2MAA Combatives                                 Chris Slavens                              2 hours
5:00-7:00 pm           Gracie Jiu-Jitsu                                        Kaleo Hosaka                              2 hours

All of our classes are held at our main academy located at 98-019 Kamehameha Hwy Unit 208A, Aiea, HI 96701 except for our Gracie Jiu-Jitsu Day Classes.

Our Monday, Wednesday, and Friday Day Gracie Jiu-Jitsu classes from 10:00 am to noon are held at Oahu Tae Kwon Do.
98-810 Moanalua Rd, #H-7, Aiea, HI 96701

 

Comments are closed.